Opinie

49 Comments

  1. Natalia 7 października 2015 at 17:31 #
    5

    Najka to profesjonalistka! Robiłam u niej sesje ciążową jak i noworodkową oraz sesję Na pamiątkę Chrztu. jestem zachwycona !
    Atmosfera w studio jak i wspaniała Ilonka rozładowały stres w jednej sekundzie. Kobieta w ciąży po takiej sesji poczuje się fantastycznie i pięknie.
    Zdjęcia noworodkowe są spaniałą pamiątką dla samych rodziców, rodziny jak i dla dorastającego maluszka. Najka ma genialne podejście do dzieci. w jej rękach jak zaczarowane dają się ustawić do zdjęcia i śpią jak zahipnotyzowane 🙂
    Ilona pozostanie naszym fotografem rodzinnym gdyż jest bezkonkurencyjna, a spod jej ręki wychodzą same arcydzieła.

  2. Asia 4 listopada 2015 at 10:42 #
    5

    Zachęcam wszystkich niezdecydowanych rodziców do podjęcia wyzwania jakim jest sesja u Pani Ilony. Piszę wyzwania ponieważ, każdy świeżo upieczony rodzic codziennie odkrywając nowe obowiązki związane z maleństwa może uznać że dojazd na sesję, jej wykonanie, poskromienie płaczącego dziecka, przy nowej osobie, może okazać się niemożliwe.

    Już Dzień przed zdjęciami denerwowałam się, czy mała będzie spokojna, w nocy chciałam już wszystko odwołać obawiając się że córeczka będzie płakać i tylko się skompromitujemy. Na szczęście studio Pani Ilony jest idealnie przygotowane na spotkanie z takimi maluszkami. Odpowiednia muzyka (bicie serca, dźwięk suszarki) temperatura pomieszczenia i najważniejsze, podejście samego fotografa, który w magiczny sposób potrafi uśpić dziecko. Poza wspaniałymi zdjęciami uzyskałam kilka porad laktacyjnych i upewniłam się w swoich dotychczasowych działaniach.

    Szczerze wszystkim polecam wykonanie zdjęć w studiu Najka i zachęcam do odwagi nawet jeśli nasze dzieciatko nie jest śpiącym aniołkiem.

  3. Ewelina 11 listopada 2015 at 15:39 #
    5

    W Najka studio robiliśmy sesję ciążową oraz noworodkową. Każda z nich wyszła wspaniale. Najka potrafi wyjść na przeciw oczekiwaniom i wydobyć z modela to, co wyjątkowe i piękne. Pani Ilona niczym zaklinaczka dzieci, potrafi uśpić malucha w taki sposób, że parogodzinna sesja odbywa się bez chwili płaczu.
    Obydwie sesje odbyły się bardzo profesjonalnie w miłej i przyjaznej atmosferze, a efekt końcowy mogliśmy podziwiać już po kilku dniach.
    Gorąco polecam! Najka to świetne połączenie talentu i pasji w jednym.

  4. KASIA 23 listopada 2015 at 15:59 #
    5

    Dziękuję za fantastyczną SESJE ciążową. Zdjęcia piękne, kobiece I bardzo wysmakowane. Atmosfera NA sesji pełna ciepła I szacunku dla przyszłej mamy ORAZ jej narzeczonego. Gorąco polecam!

  5. Agnieszka 25 listopada 2015 at 17:46 #
    5

    Najka photography to pełny profesjonalizm. sama oferta już zawierała wszystkie informacje potrzebne do odpowiedniego przygotowania się do sesji. W studiu panowała idealna dla noworodka atmosfera, odpowiednia temperatura, dźwięki i wspaniałe podejście pani ilony do dziecka. ilość rekwizytów pozwala na wybór praktycznie dowolnej stylizacji. czułam się jak w bajce. dopełnieniem była terminowość. Zdjęcia do wyboru otrzymaliśmy tego samego dnia a finalną wersję na drugi dzień. super! jestem bardzo zadowolona i polecam każdemu wykonanie takiej sesji. jest to wspaniała pamiątka na całe życie.

  6. Kaśka 26 listopada 2015 at 07:10 #
    0

    Minęły cztery miesiące od naszej sesji w najka.pl, a ja w dalszym ciągu nie mogę wyjść z zachwytu. Zdjęcia są BOSKIE!!!!! Dziadkowie się posikali ze szczęścia jak dostali album, my zrobiliśmy piękne foto obrazy którymi będziemy zawstydzać Mikołaja i planujemy wykonanie kalendarza na przyszły rok :).

    Najka jest niesamowita! Troszkę bałam się oddać Mikosia w obce ręce, ale jak tylko weszłam poczułam się jakby „przejmowała” go najlepsza ciocia na świecie. Przede wszystkim pełen profesjonalizm i przygotowanie dzięki któremu maluszek nawet nie pisnął i w zasadzie nie obudził się przez czas trwania sesji. Przyznam że jako młoda mama, sama podpatrzyłam kilka metod na uspakajanie i utrzymywanie berbecia w atmosferze spokoju.

    Mamy pamiątkę, która jest absolutnie warta swojej ceny, Mamy niezapomniane wspomnienia z pierwszej wspólnej przygody, Mamy genialny materiał do szantażu naszego synka gdy będzie nieznośnym nastolatkiem ;). I mamy ogromne poczucie wdzięczności dla Najki która cudownie i bezboleśnie uwieczniła nasz skarbek :).

    GORĄCO, GORĄCO, GORĄCO POLECAMY!!!!

  7. Paulina 28 listopada 2015 at 00:02 #
    5

    Po namowach męża w końcu zdecydowałam się na sesję ciążową u Najki i zanim się ona skończyła, oboje wiedzieliśmy, że sesji noworodkowej nie może robić nikt inny! obie wyszły niesamowicie – to wspaniała pamiątka zarówno dla nas, naszego Maleństwa, jak i naszych najbliższych.

    Na sesji ciążowej już po kilku minutach czułam się swobodnie i pięknie dzięki profesjonalnemu podejściu Ilony, wspaniałym strojom oraz panującej w studio atmosferze. Zdjęcia wyszły przepiękne.

    Natomiast na sesji z naszym ośmiodniowym Syneczkiem bez chwili zawahania zaufaliśmy Ilonce, ponieważ od razu widać, że wie jak sobie radzić z maluszkami. Nasz Antoś spał jak zaczarowany i mimo najróżniejszych pozycji, wiedzieliśmy, że jest bezpieczny. A zdjęcia zachwycają za każdym razem, gdy do nich wracamy 🙂

    Z czystym sumieniem polecamy Najkę, a sami już myślimy o kolejnej sesji!

  8. Marta 3 grudnia 2015 at 22:12 #
    5

    Niezapomniana sesja zdjęciowa dzieci w cudownej i bezstresowej atmosferze. oGARNIĘCIE DWÓCH DZIEWCZYNEK W TYM SAMYM CZASIE TO Z PEWNOŚCIĄ NIE LADA WYZWANIE DLA FOTOGRAFA A iLONA PORADZIŁA SOBIE Z NIMI BEZ NAJMNIEJSZEGO PROBLEMU.
    jESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY ZA WSPANIAŁĄ PRZYGODĘ I Z PEWNOŚCIĄ JESZCZE NIE RAZ SIĘ SPOTKAMY NA SESJI A Wszystkim którzy chcieliby mieć śliczną pamiątkę, serdecznie polecam najkę.

  9. Ewelina 4 grudnia 2015 at 12:23 #
    5

    Najlepsza i nieoceniona..sesja przebiegła rewelacyjnie. juleczka poznała najlepszą ciocię-fotograf.spała jak aniołek. polecam wszystkim z czystym sercem.

  10. Ania 9 grudnia 2015 at 20:26 #
    5

    Ilona jest czarodziejka dzieci. Zachwyciłam się nią 3 lata temu podczas sesji noworodkowej mojej córeczki. Kilka dni temu wróciłam na sesje ciążowa i jestem zachwycona zdjęciami, mój mąż i córka tez!!!Profesjonalizm i bardzo mila atmosfera podczas sesji.za parę tygodni wracam na sesje noworodkowa synka. gorąco polecam!!!

  11. Bozena 24 stycznia 2016 at 20:29 #
    5

    Z Najką spotkaliśmy się już kilka razy i za każdym jesteśmy zachwyceni! Atmosfera, jaka panuje podczas sesji, jak i podejście do dzieciaczków, pierwsza klasa. Nawet moja Jagódka była zauroczona i z chęcią by tam dłużej zabawiła 🙂 Same zdjęcia są boskie, ale wystarczy spojrzeć, nie trzeba zachwalać 🙂 Polecam wszystkim, którzy chcą zatrzymać w kadrze czas i piękno chwil, które tak szybko mijają i mieć przepiękne zdjęcia!

  12. Magda 23 lutego 2016 at 01:09 #
    5

    Najka to przemiła i ciepła kobieta. Myślałam, że moja córka będzie spięta, zestresowana i nie będzie chciała współpracować. Okazało się, że chyba tylko na jednym zdjęciu ma poważną minę, cała reszta jest z uśmiechem od ucha do ucha. Atmosfera super a zdjęcia jeszcze lepsze 🙂

  13. Grzegorz i katarzyna 27 lutego 2016 at 08:33 #
    5

    Witam. Chcieliśmy podziękować za tak niebywale piękne uwiecznienie jakże wspaniałego momentu w życiu naszego maluszka . w warszawie jest wielu fotografów , ale nieliczni dadzą tyle radości i uwiecznią ten moment w taki sposób . Pełen profesjonalizm , podejście do najmłodszych często parodniowych modelek i modeli daje poczucie Bezpieczeństwa i zaufanie na sesji co na pewno zastanawia wielokrotnie rodziców którzy mają dopiero pierwsze dziecko.
    Gorąco polecamy i dziękujemy za wszystko.

  14. Ola 22 marca 2016 at 20:52 #
    5

    Dziękujemy Pani Ilono! Zdjęcia są rewelacyjne, zachwycają!
    obserwować panią przy pracy to była przyjemność. na pewno wrócimy 🙂

  15. Anonim 26 marca 2016 at 15:54 #
    5

    Bardzo dziękujemy „cioci” Ilonie za wspaniałą sesję noworodkową!
    Szczerze mówiąc, pojechałam pełna obaw jak to wszystko będzie wyglądało a w szczególności jak uda się poskromić moją małą diablicę, ponieważ zawsze gdy się rozbieramy jest awantura 🙂 Wszystkie okazały się bezpodstawne. Pani Ilona jest profesjonalistką, która potrafi w błyskawicznym tempie sprawić, że brzdąc się uspokaja i usypia – pozazdrościć… 🙂 Studio jest przestronne, ciepłe, czyściutkie, bezpieczne, z mnóstwem gadżetów do wyboru na sesję. U nas wszystko poszło znakomicie, a pamiątka jest bezcenna 🙂 Polecam wszystkim, a my na pewno zajrzymy na pierwsze urodzinki 🙂

  16. Anonim 8 kwietnia 2016 at 06:45 #
    0

    Bardzo pieknie fotografuje, profesjonalnie, cudowne ma tez stroje zarowno dla dzieci jak i np koBiet w ciazy. Potrafi blyskawicznie ujac to co piekne i potrzebne do zrobienIa fantastycznej sesji zdjeciowej! Bardzo mila i ciepla osoba. Polecam jaknajbardziej!

  17. anita 24 maja 2016 at 06:29 #
    5

    NAJKA PHOTOGRAPHY TO PROFESJONALNE STUDIO FOTOGRAFICZNE. WYKONYWALIŚMY W NIM SESJĘ NOWORODKOWĄ I Z CZYSTYM SUMIENIEM MOGĘ POLECIĆ JE WSZYSTKIM ZATROSKANYM O SWOJE MALUCHY MAMOM. ZDJĘCIA SĄ PIĘKNE, ZARÓWNO POD WZGLĘDEM KOMPOZYCJI, JAK I KOLORYSTYKI. ALBUM ZE ZDJĘCIAMI JEST CUDOWNY! 🙂 JESTEŚMY POD OGROMNYM WRAŻENIEM ZDJĘĆ, JAKOŚCI WYKONANIA I WYKORZYSTANYCH MATERIAŁÓW. 🙂 PIĘKNĄ PAMIĄTKĘ PRZYGOTOWAŁA NAM PANI ILONKA.:) TERAZ BĘDZIEMY POKAZYWAĆ ALBUM ZNAJOMYM I POLECAĆ STUDIO NAJKA PHOTOGRAPHY. JESZCZE KILKA SŁÓW O OSOBIE, KTÓRA TWORZY NIESAMOWITĄ ATMOSFERĘ PODCZAS SESJI, A POTEM PO PROSTU WYCZAROWUJE CUDOWNE ZDJĘCIA… PANI ILONKA MA NIESAMOWITY TALENT ARTYSTYCZNY ORAZ CIEPŁE I PEŁNE TROSKI PODEJŚCIE DO MALUSZKÓW. WSPÓŁPRACA Z TAKIM FOTOGRAFEM TO CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ. JEŻELI ZASTAWIACIE SIĘ, GDZIE WYKONAĆ SESJĘ NOWORODKOWĄ TO TRAFILIŚCIE POD DOBRY ADRES!:)

  18. Ania 27 lipca 2016 at 14:51 #
    5

    sUPER PROFESJONALIZM, niesamowite podejście do dzieci. zdjęcia wychodzą przepiękne. Potrafi uchwycić to co NAJPIĘKNIEJSZE. Polecam i NA PEWNO wrócę na sesję na roczek córci

  19. Emilia 22 listopada 2016 at 10:50 #
    5

    jestem zachwycona efektami sesji u pani ilony. Wszystko zostało perfekcyjnie przygotowane, począwszy od organizacji sesji, a skończywszy na zdjęciach i albumie. Pani ilona to nie tylko profesjonalistka, ale również niezwykle ciepła osoba, którą polubi każdy maluszek i każdy rodzic. spotkanie z panią iloną było dla nas przede wszystkim przyjemnością, a obserwacja jej przy pracy- prawdziwą frajdą:-) z całego serca polecamy wszystkim rodzicom sesję u pani ilony! jeśli chcielibyście mieć piękną pamiątkę dla siebie i swoich dzieci, zaufajcie pani ilonie, a nie będziecie żałować:-)

  20. POLECAMY WSZYSTKIM! 11 stycznia 2017 at 14:02 #
    0

    POLECAMY WSZYSTKIM! Z Najką mieliśmy okazję spotkać się dwukrotnie – na sesji ciążowej oraz jak nasza córeczka miała 5 miesięcy. Sesja ciążowa to cudowna przygoda i niezapomniana pamiątka na całe życie. Najka potrafi wydobyć z kobiety to co najlepsze. W przypadku zdjęć naszej córeczki to jeszcze bardziej muszę pochwalić Najkę. Nasza Ania miała akurat tego dnia marny humor, ale Najka ma cudowne podejście do dzieci-spokój, Opanowanie, Nic na siłę. Przez To mimo Humorków Małej wszystko się udało i mamy cudowną pamiątkę. Na pewno jeszcze kiedyś się spotkamy. BArdzo dziękujemy. Monika, Tomek i Ania

  21. aneta 21 kwietnia 2017 at 22:45 #
    5

    jestem zachwYcona absolutnie wszystkim!!! nie planowałam sesji noworodkowej, ale zdjęcia Najka photography mnie urzekły 🙂 Pani ilona przesympatyczna, bardzo profesjonalna i potrafi w cudowny sposób zaczarować dziecko :-), zdjęcia oraz album przepiękne!!! zdecydowanie polecam! my na pewno wrócimy na kolejne sesje 🙂

  22. Sylwia 19 czerwca 2017 at 19:08 #
    5

    Korzystaliśmy dwukrotnie z usług pani Ilonki: sesja ciążowa i noworodkowa.
    Za każdym razem atmosfera była cudowna, zdjęcia naprawdę wspaniałe. Pani Ilonka bardzo miła, ciepła i zorganizowana, wszystko szybko i sprawnie. Przy sesji noworodkowej warunki dla dzidziusia jak u mamy w brzuszku, cieplutko i przyjemnie. Przy sesji noworodkowej najgorszy problem, to wybór stylizacji 🙂 jest ich bardzo dużo.
    Zdjęcia przesłane bardzo szybko, za co ogromny plus.
    Dziękujemy i gorąco polecamy wszystkim, którzy chcą mieć piękne zdjęcia

  23. Agnieszka 23 czerwca 2017 at 17:17 #
    5

    Ilona to niesamowicie ciepła i sympatyczna osoba, która potrafi zaczarować noworodka:)
    Nie sądziłam, że mam takie zgodne i grzeczne dziecko;)
    Ilona sprawiła, że sesja była przyjemnością zarówno dla naszej Oli, jak i dla nas – mówiła wcześniej co zamierza zrobić i jak to będzie wyglądało. Przy okazji zdradziła nam kilka trików na uspokojenie niemowlaka.
    Zdjęcia zostały przesłane po kilku godzinach, a po otrzymaniu informacji od nas o wyborze już tego samego dnia mieliśmy pierwsze „obrobione” fotki.
    Zdjęcia są cudowne, klimatyczne i bardzo pomysłowe – będzie to wspaniała pamiątka dla naszego skrzata:) A ja już nie mogę się doczekać aż dostanę album z wybranymi fotkami.
    Na pewno jeszcze tu wrócimy!
    Dziękujemy, Ola z rodzicami:)

  24. Monika 11 lipca 2017 at 13:20 #
    5

    WSPANIAŁA osoba, która ma profesjonalne podejście do dzieci wykonując przy tym perfekcyjnie swoją pracę. Polecam wszystkim sesję CIĄŻOWĄ, noworodkową jak i na roczek maluszka. Zdjęcia są piękne. Jedno ladniejsze od drugiego. Przemiła atmosfera a przede wszystkim zrozumienie najki. Wie praktycznie bez słów czego rodzice oczekują. Patrzy na maluszka na MAMĘ ,tatę i trafia ze wszystkimi stylizacjami i ujęciami w samo serce rodziców. Podziwiam i gratuluję ogromnego talentu.

  25. Magda 16 sierpnia 2017 at 07:31 #
    0

    Bardzo polecam sesje zdjęciowe u najki. pANI iLONKA TO NIE TYLKO PROFESJONALNY FOTOGRAF, ALE I CIEPŁA I WSPANIAŁA OSOBA. wykonywaliśmy SESJĘ NOWORODKA I STARSZEJ SIOSTRY. oBAWIAŁAM SIĘ, CZY 3,5 LETNIA CÓRKA BĘDZIE CHCIAŁA ROBIĆ SOBIE ZDJĘCIA, PONIEWAŻ NA CODZIEŃ ROZIEGANA DZIEWCZYNKA ZA TYM NIE PRZEPADA. W STUDIO NAJKI CZUŁA SIĘ REWELACYJNIE! SZALAŁA, PRZEBIERAŁA SUKIENKI A PANI ILONA OD POCZĄTKU WIZYTY O NIĄ DBAŁA, TAK ABY CÓRKA OSWOIŁA SIĘ ZE STUDIEM. CO DO MŁODSZEGO SYNKA – ANIELSKA CIERPLIWOŚĆ DO USYPIANIA I CO NAJWAŻNIEJSZE DELIKATNE I PROFESJONALNE UKŁADANIE MALUSZKA, ABY NIC MU SIĘ NIE STAŁO. dO TEGO różnorodność STYLIZACJI I STROJÓW ZARÓWNO DLA NOWORODKA JAK I STARSZEJ SIOSTRY. po SESJI MAMY BEZCENNĄ PAMIĄTKĘ W POSTACI REWELACYJNYCH ZDJĘĆ W PRZEPIĘKNYM ALBUMIE ORAZ ZAPISANYCH NA UROCZYM PENDRIVIE. Z PEWNOŚCIĄ WYKONAMY W STUDIO NAJKI JESZCZE NIE JEDNĄ SESJĘ!

  26. Karolina 21 sierpnia 2017 at 21:30 #
    5

    Sesja noworodkowa wyszła wspaniale. najka to profesjonalistka, świetna fotografka, ma świetną rękę do maluszków, czaruje maluszka i robi piękne zdjęcia.

  27. Diana 10 września 2017 at 10:33 #
    5

    Sesja u pani ilony to czysta przyjemność!
    Pięć stylizacji rocznego dziecka w zaledwie 30 minut – nigdy nie pomyślałabym, że to możliwe! W dodatku efekt jest fenomenalny!!! Rodzina i znajomi zachwycają się zdjęciami. aby opisać radość rodziców brakuje słów. w dodatku zdjęcia otrzymaliśmy w ekspresowym tempie – wszystko w niespełna 10 godzin! dla rodziców niecierpliwie czekających na efekty sesji to fantastyczna sprawa.
    pani ilona jest sympatyczna i uśmiechnięta – od razu rozładowuje atmosferę i sprawia, że sesja to świetna zabawa.
    Z pewnością polecimy ją innym zainteresowanym.
    Dziękujemy!!!! 🙂 😀

  28. Agata 22 września 2017 at 20:54 #
    5

    Jestem bardzo zadowolona z podejścia ILONKI , jej profesjonalizmu i polecam ja gorąco. Efekt przeszedł moje oczekiwania i są to najlepiej wydane pieniądze ever.

  29. Małgosia 5 października 2017 at 09:58 #
    5

    Długo się zastanawiałam nad wyborem odpowiedniego fotografa do sesji roczkowej dla Córci, przeglądałam, porównywałam, aż trafiłam na stronę Najka Photography i… zakochałam się w od pierwszego wejrzenia!
    Już jesteśmy po sesji i nie zawiodłam się! Więcej! Efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania! Zdjęcia są cudowne, praca w studio była jedną wielką zabawą, przy mile spędzonym czasie mamy pamiątkę na całe życie.
    Żałuję tylko jednego – że nie zrobiłam sesji noworodkowej, na szczęście dużo możliwości jeszcze przed nami! Na pewno wrócimy!
    Dziękuję z całego serca! 🙂

  30. Monika 3 listopada 2017 at 18:36 #
    5

    To już nasza 3 sesja u Najki i po raz kolejny jesteśmy pod ogromnym wrażeniem jej profesjonalizmu i zdjęć które powstają. sesja ciążowa przebiegła w miłej i przyjemnej atmosferze. mimo, że starsza córa nie chciała na początku współpracować nie było z tym problemu. najka ma cudowne podejście do dzieci. Nie denerwuje się, nie wprowadza nerwowej atmosfery. wie, że wystarczy troszkę poczekać lub użyć małego podstępu i wszystko wyszło pięknie. dodatkowo nawet tatuś, który „kocha” wszelkie sesje zdjęciowe dał się ponieść miłej atmosferze i nawet uśmiechał się do aparatu. bardzo dziękujemy za piękną pamiątkę i już nie możemy się doczekać kolejnej sesji 🙂

  31. Anonim 13 listopada 2017 at 21:15 #
    5

    Najpiękniejsza sesja mojego syna. Atmosfera i klimat magiczny! Nie dziwie się, że później są tak wspaniałe efekty sesji. Będziemy wracać na pewno! Dziękujemy

  32. Sylwia 18 listopada 2017 at 17:40 #
    5

    Trzy lata temu zrobiliśmy u najki sesję noworodkową naszego synka. Zdjęcia cudowne, atmosfera wspaniała, pamiątka na lata. Kiedy okazało się że ponownie jestem w ciąży wiadomo było że i córce będziemy robić taką foto pamiątkę. nie wiem co nas podkusiło, aby skorzystać z usług innego fotografa. myślałam, że po co robić takie same zdjęcia, że tym razem zrobimy inaczej…i tak bardzo tego żałuję. zwiódł nas profesjonalizm pani ilony – wszystkie ujęcia były przemyślane, praca z nami – amatorami i dzieckiem tak swobodna i naturalna że wydawało nam się, że to wszystko jest oczywiste i wszędzie będzie tak samo.
    Otóż nie…owszem, córka ma zdjęcia ale do tych od najki im baaaaardzo daleko a mi płakać się chce że zaprzepaściłam jedyną okazję na zachowanie tych ulotnych chwil w tak piękny sposób.
    jeśli ktoś zastanawia się, czy zrobić sesję noworodkową tu, czy gdzieś indziej to podpowiadam – nie ryzykuj 🙂

  33. Karina 21 listopada 2017 at 13:30 #
    5

    Kobieta z niesamowitą pasją, ujęcia wykonuje najpierw sercem, następnie aparatem. Wspaniała atmosfera i otwartość sprawiła, że sesja była swobodnym i przemiłym spotkaniem w rezultacie którego otrzymaliśmy perfekcyjne zdjęcia.
    Z całego serca wszystkim polecam!

  34. Izabela 23 listopada 2017 at 22:50 #
    5

    Pani Ilona jest cudowną osobą i świetną profesjonalistką. Sesja była tak cudownym przeżyciem, ze ze wzruszenia chciało mi się płakać. Zdjęcia przerosły moje oczekiwania, chociaż obserwowałam prace Najka już długo przed zajściem w ciążę. Polecam, polecam, i jeszcze raz polecam.

  35. Angela, Paweł, Julcia, Olek i Gabrysia 28 listopada 2017 at 22:11 #
    5

    Nasza sesja noworodkowa, z przyczyn niezależnych od nas, lekko się opóźniła – dzieci (bliźniaki) zdążyły skończyć osiem tygodni. trzy studia nie podjęły się zrobienia zdjęć naszym maluchom – bo za późno, bo nie będą współpracować, bo lepiej poczekać, etc. Jedynie Najka podjęła wyzwanie i efekt końcowy przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania! Przebieg sesji – wyśmienity, współpraca fotografa z dziećmi – wzorowa. Rodzice (POZA TŁEM PRZY KILKU UJĘCIACH) praktycznie nie byli potrzebni. Szczerze polecamy!

  36. Małgosia 4 grudnia 2017 at 23:50 #
    5

    Pani Ilona to prawdziwa czarodziejka – mieliśmy wiele obaw przed sesją, ale Pani Ilona sprawiła, że wszystko poszło idealnie. Synek ładnie spał mimo układania go w różnych aranżacjach, a kiedy się przebudzał to Pani Ilona potrafiła go cudownie ukołysać, żeby kontynuować sesję. To przemiła osoba ze wspaniałym talentem – zarówno do dzieci jak i do fotografii. Zdjęcia wyszły cudownie, jesteśmy z całą rodziną zachwyceni efektem i wszystkie przyszłe sesje na pewno będziemy realizować z Panią Iloną. Bardzo gorąco polecam wszystkim rodzicom – to niesamowite doświadczenie a dzięki Pani Ilonie wszelkie obawy stają się nieuzasadnione. Dziękujemy – tą sesję będziemy wspaniale wspominać!

  37. dorota 10 grudnia 2017 at 10:09 #
    5

    W zasadzie od dawna chciałam już umówić się na sesję w najka photography. Udało się! Obawiałam się ponieważ absolutnie jesteśmy niefotogeniczni. Jednak Sesja profesjonalna. Pani Ilona zna się na rzeczy. Potrafi rozbawić dziecko, żeby zdjęcia były jak najbardziej naturalne. A efekt zdjęć zaparł mi dech w piersiach!
    Polecam.

  38. Monika 22 grudnia 2017 at 15:37 #
    5

    Sesja noworodkowa u Najki jest przeżyciem magicznym. Przede wszystkim Najka to profesjonalistka pod każdym względem – odgłos bicia serca, biały szum, nagrzewnica – wszystko co potrzeba, aby maluszkowi było komfortowo w czasie sesji. Ponadto jest to po prostu Kobieta-Anioł. Kiedy patrzyliśmy jak układa maluszka do zdjęć, tuli go, gdy troszkę marudził, ani przez chwilę nie mieliśmy wątpliwości, że nasz Skarb jest w dobrych rękach. Widać, że dla Najki fotografia noworodkowa nie jest zwykła pracą, a pasją, w którą wkłada całe swoje serce. Wszystkim niezdecydowanym możemy z całego serca polecić sesję noworodkową u Najki . Pani Ilono – jeszcze raz bardzo dziękujemy za cudowne zdjęcia i wspaniałe wspomnienia.

  39. Ewela 22 grudnia 2017 at 16:15 #
    5

    Trafiłam do NAJKI z polecenia. Na zdjęcia jechałam ponad 100 km ale było warto. Cudowna atmosfera, mnóstwo rekwizytów które sprawiają że zdjęcia są jeszcze bardziej wyjątkowe. Zaskoczyła mnie pozytywnie bardzo szybka realizacja. Już na drugi dzień po sesji zdjęciowej miałam gotowe zdjęcia. Pierwszy raz się z tym spotkałam, zazwyczaj czekałam tygodniami na wyniki sesji. Żałuje że do Pani Ilony nie trafiłam wcześniej i nie zrobiłam sesji niemowlęcej – ale może przy następnym dziecku się uda

  40. Grzegorz 27 grudnia 2017 at 08:43 #
    5

    U pani Ilony zrobiliśmy świąteczną sesję noworodkową naszych trojaczków. Było to wyzwanie zarówno dla nas ze względu na dojazd z dzieciakami na miejsce jak i dla pani Ilony jako fotografa.

    Atmosfera w studio od początku była super i dzieciaki tylko na tym skorzystały czując się jak w domu. Można zawsze liczyć na fachową poradę co do pomysłu na rekwizyty i tematykę zdjęć. Już na drugi dzień mieliśmy obrobione pierwsze zdjęcia na których najbardziej nam zależało.

    Gorąco polecamy i zachęcamy!

  41. Anonim 27 grudnia 2017 at 18:40 #
    5

    z całego serca polecamy sesje u najki 🙂 decyzję podjęliśmy z dnia na dzień ale już po wejściu do studia i poznaniu jej człowiek nabiera do niej zaufania i nie obawia się zostawić z nią swojego małego skarbu:) jest ona bardzo miłą sympatyczną i ciepłą osobą. do dziecka podchodzi z wielkim wyczuciem i delikatnością w pełni dbając o jego komfort 🙂
    sesją w ciepłej atmosferze jak u dobrej znajomej, nie czuje się stresu skrępowania, bardzo miło:)
    sesja wykonana szybko zwinnie bez przemęczania synka, zdjęcia obrobione profesjonalnie i na naszą prośbę ekspresem za co bardzo dziękujemy:)
    sesję u najki będziemy polecać wszystkim a my bardzo dziękujemy za cudowne zdjęcia i fajną sesję 🙂

  42. Tomasz 24 stycznia 2018 at 16:56 #
    5

    Ilona jest rewelacyjna!
    W kilku punktach dlaczego:
    1. Ma niesamowite podejście do noworodków – oprócz zdjęć wynieśliśmy dobre rady jak uspokajać naszego Płaczka 🙂
    2. Podczas realizacji zdjęć czujesz, że to ona jest dla Ciebie, a nie odwrotnie.
    3. BARDZO SPRAWNIE PRZEPROWADZONA SESJA NOWORODKOWa.
    4. Jej studio to prawdziwa skarbnica – okazuje się, że problemem nie jest co wybrać, lecz z czego zrezygnować.
    5. Link do zdjęć dostaliśmy jeszcze tego samego dnia.
    6. Obrobione zdjęcia otrzymaliśmy już następnego dnia po finalnym wyborze.
    7. Dostaliśmy wszystkie zdjęcia z sesji!!!

    Jeszcze się spotkamy 🙂

  43. Martyna 8 lutego 2018 at 14:55 #
    5

    CUDOWNE DOŚWIADCZENIE, NIEZAPOMNIANE CHWILE W STUDIO NAJKA. pANI iLONA MA ŚWIETNE PODEJŚCIE DO NOWORODKA, WIDAĆ ŻE WIE CO ROBI, JEST PROFESJONALNA I ZARAZEM CIEPŁA CZUŁA UŚMIECHNIĘTA, CO SPRAWIA, ŻE MALEŃSTWO SWOBODNIE CZUJE SIĘ NA SESJI A ZDJĘCIA WYCHODZĄ CUDNIE. cIESZĘ SIĘ, ŻE TRAFILIŚMY WŁASNIE DO TEGO STUDNIA I PEWNIE NIE RAZ TAM WRÓCIMY ABY UWIECZNIAĆ PIĘKNE MOMENTY W ŻYCIU.

  44. Żaneta 9 lutego 2018 at 12:52 #
    5

    Takich chwil i sesji się nie zapomina. Cudowna atmosfera, piękne kostiumy- pełny profesjonalizm. polecam z całego serca, sama do spotkań z panią Iloną zainspirowałam się w szpitalu – oglądają c na korytarzu ,, arcydzieła” 🙂 to już nasze drugie spotkanie i na pewno nie ostatnie.

  45. Magdalena 16 kwietnia 2018 at 23:22 #
    5

    Bardzo polecam panią Ilonę, Najka, to wspaniały fotograf. Idealne ma podejście do dzieci. Wykonuje bardzo dobre zdjęcia. Moja córeczka jak również ja bardzo dobrze czułyśmy się w jej towarzystwie. Zdjęcia profesjonalne wykonane z pasja i oddaniem.

  46. Agata 6 maja 2018 at 11:03 #
    0

    Przesympatyczna współpraca, profesjonalizm w podejściu do maluszka jak i do starszego niesfornego synka, piękna pamiątka na całe życie w postaci cudnych ujęć. Czego chcieć więcej? 🙂
    Szczerze polecam! Mam nadzieję, że do miłego zobaczenia!

  47. Anulka 14 maja 2018 at 20:24 #
    5

    sesja naszego 3 miesięcznego synka to było coś niesamowitego. Dzięki doświadczeniu i profesjonalizmowi pani Ilony sesja przebiegła sprawnie i bez stresu, a co najlepsze nasz synek całą sesję nie spał 🙂 zdjęcia są tak cudowne, że ciężko to opisać, boska sceneria i super jakość. Studio pełne klimatu, spokój i opanowanie pani ilony, sprawność działania, wszystko opanowane do perfekcji. w ogóle nie odczuliśmy zmęczenia, bo sesja ZLECIAŁA w mgnieniu oka. nie wiem jak ta kobieta robi takie cuda, ale potrafiła okiełznać naszego „aktywnego” synka i aparat jednocześnie 🙂 jestem pełna podziwu dla Pani ilony – polecam z czystym sumieniem. a to NA PEWNO nie jest nasza ostatnia sesja z najką 🙂

  48. Dorota 14 czerwca 2018 at 21:13 #
    5

    Dziękujemy za zdjęcia. Fotograf godny polecenia, sesja przebiegła sprawnie w miłej ATMOSFERZE, w pełni PROFESJONALNYM studio.
    Zdjęcia PIEKNE otrzymaliśmy w krótkim czasie.

  49. Agnieszka i Marek 6 października 2018 at 20:14 #
    0

    Bardzo polecamy sesję noworodkową w najka photography. pani Ilona to istna niemowlęca szeptunka. sesja przebiegła bardzo sprawnie a nasz synek pomimo wyspania pozował jak model i to dzięki pani Ilonie oraz dzięki niej mamy tak przepiękne zdjęcia które po prostu zachwycają. pełen profesjonalizm i super przemiła osoba a gotowe zdjęcia otrzymaliśmy tego samego wieczoru. pozdrawiamy pewnie skorzystamy jeszcze.

Post a Comment

Your email is never published nor shared.