Opinie

Wystaw opinię
  1. Natalia 7 Październik 2015
    5

    Najka to profesjonalistka! Robiłam u niej sesje ciążową jak i noworodkową oraz sesję Na pamiątkę Chrztu. jestem zachwycona !
    Atmosfera w studio jak i wspaniała Ilonka rozładowały stres w jednej sekundzie. Kobieta w ciąży po takiej sesji poczuje się fantastycznie i pięknie.
    Zdjęcia noworodkowe są spaniałą pamiątką dla samych rodziców, rodziny jak i dla dorastającego maluszka. Najka ma genialne podejście do dzieci. w jej rękach jak zaczarowane dają się ustawić do zdjęcia i śpią jak zahipnotyzowane :)
    Ilona pozostanie naszym fotografem rodzinnym gdyż jest bezkonkurencyjna, a spod jej ręki wychodzą same arcydzieła.

    IMG_2146

  2. Asia 4 Listopad 2015
    5

    Zachęcam wszystkich niezdecydowanych rodziców do podjęcia wyzwania jakim jest sesja u Pani Ilony. Piszę wyzwania ponieważ, każdy świeżo upieczony rodzic codziennie odkrywając nowe obowiązki związane z maleństwa może uznać że dojazd na sesję, jej wykonanie, poskromienie płaczącego dziecka, przy nowej osobie, może okazać się niemożliwe.

    Już Dzień przed zdjęciami denerwowałam się, czy mała będzie spokojna, w nocy chciałam już wszystko odwołać obawiając się że córeczka będzie płakać i tylko się skompromitujemy. Na szczęście studio Pani Ilony jest idealnie przygotowane na spotkanie z takimi maluszkami. Odpowiednia muzyka (bicie serca, dźwięk suszarki) temperatura pomieszczenia i najważniejsze, podejście samego fotografa, który w magiczny sposób potrafi uśpić dziecko. Poza wspaniałymi zdjęciami uzyskałam kilka porad laktacyjnych i upewniłam się w swoich dotychczasowych działaniach.

    Szczerze wszystkim polecam wykonanie zdjęć w studiu Najka i zachęcam do odwagi nawet jeśli nasze dzieciatko nie jest śpiącym aniołkiem.

    IMG_2784

  3. Ewelina 11 Listopad 2015
    5

    W Najka studio robiliśmy sesję ciążową oraz noworodkową. Każda z nich wyszła wspaniale. Najka potrafi wyjść na przeciw oczekiwaniom i wydobyć z modela to, co wyjątkowe i piękne. Pani Ilona niczym zaklinaczka dzieci, potrafi uśpić malucha w taki sposób, że parogodzinna sesja odbywa się bez chwili płaczu.
    Obydwie sesje odbyły się bardzo profesjonalnie w miłej i przyjaznej atmosferze, a efekt końcowy mogliśmy podziwiać już po kilku dniach.
    Gorąco polecam! Najka to świetne połączenie talentu i pasji w jednym.

    IMG_4307

  4. KASIA 23 Listopad 2015
    5

    Dziękuję za fantastyczną SESJE ciążową. Zdjęcia piękne, kobiece I bardzo wysmakowane. Atmosfera NA sesji pełna ciepła I szacunku dla przyszłej mamy ORAZ jej narzeczonego. Gorąco polecam!

    IMG_5587

  5. Agnieszka 25 Listopad 2015
    5

    Najka photography to pełny profesjonalizm. sama oferta już zawierała wszystkie informacje potrzebne do odpowiedniego przygotowania się do sesji. W studiu panowała idealna dla noworodka atmosfera, odpowiednia temperatura, dźwięki i wspaniałe podejście pani ilony do dziecka. ilość rekwizytów pozwala na wybór praktycznie dowolnej stylizacji. czułam się jak w bajce. dopełnieniem była terminowość. Zdjęcia do wyboru otrzymaliśmy tego samego dnia a finalną wersję na drugi dzień. super! jestem bardzo zadowolona i polecam każdemu wykonanie takiej sesji. jest to wspaniała pamiątka na całe życie.

    IMG_8423

  6. Kaśka 26 Listopad 2015
    0

    Minęły cztery miesiące od naszej sesji w najka.pl, a ja w dalszym ciągu nie mogę wyjść z zachwytu. Zdjęcia są BOSKIE!!!!! Dziadkowie się posikali ze szczęścia jak dostali album, my zrobiliśmy piękne foto obrazy którymi będziemy zawstydzać Mikołaja i planujemy wykonanie kalendarza na przyszły rok :).

    Najka jest niesamowita! Troszkę bałam się oddać Mikosia w obce ręce, ale jak tylko weszłam poczułam się jakby „przejmowała” go najlepsza ciocia na świecie. Przede wszystkim pełen profesjonalizm i przygotowanie dzięki któremu maluszek nawet nie pisnął i w zasadzie nie obudził się przez czas trwania sesji. Przyznam że jako młoda mama, sama podpatrzyłam kilka metod na uspakajanie i utrzymywanie berbecia w atmosferze spokoju.

    Mamy pamiątkę, która jest absolutnie warta swojej ceny, Mamy niezapomniane wspomnienia z pierwszej wspólnej przygody, Mamy genialny materiał do szantażu naszego synka gdy będzie nieznośnym nastolatkiem ;). I mamy ogromne poczucie wdzięczności dla Najki która cudownie i bezboleśnie uwieczniła nasz skarbek :).

    GORĄCO, GORĄCO, GORĄCO POLECAMY!!!!

  7. Paulina 28 Listopad 2015
    5

    Po namowach męża w końcu zdecydowałam się na sesję ciążową u Najki i zanim się ona skończyła, oboje wiedzieliśmy, że sesji noworodkowej nie może robić nikt inny! obie wyszły niesamowicie – to wspaniała pamiątka zarówno dla nas, naszego Maleństwa, jak i naszych najbliższych.

    Na sesji ciążowej już po kilku minutach czułam się swobodnie i pięknie dzięki profesjonalnemu podejściu Ilony, wspaniałym strojom oraz panującej w studio atmosferze. Zdjęcia wyszły przepiękne.

    Natomiast na sesji z naszym ośmiodniowym Syneczkiem bez chwili zawahania zaufaliśmy Ilonce, ponieważ od razu widać, że wie jak sobie radzić z maluszkami. Nasz Antoś spał jak zaczarowany i mimo najróżniejszych pozycji, wiedzieliśmy, że jest bezpieczny. A zdjęcia zachwycają za każdym razem, gdy do nich wracamy :)

    Z czystym sumieniem polecamy Najkę, a sami już myślimy o kolejnej sesji!

    IMG_6490

  8. Marta 3 Grudzień 2015
    5

    Niezapomniana sesja zdjęciowa dzieci w cudownej i bezstresowej atmosferze. oGARNIĘCIE DWÓCH DZIEWCZYNEK W TYM SAMYM CZASIE TO Z PEWNOŚCIĄ NIE LADA WYZWANIE DLA FOTOGRAFA A iLONA PORADZIŁA SOBIE Z NIMI BEZ NAJMNIEJSZEGO PROBLEMU.
    jESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY ZA WSPANIAŁĄ PRZYGODĘ I Z PEWNOŚCIĄ JESZCZE NIE RAZ SIĘ SPOTKAMY NA SESJI A Wszystkim którzy chcieliby mieć śliczną pamiątkę, serdecznie polecam najkę.

  9. Ewelina 4 Grudzień 2015
    5

    Najlepsza i nieoceniona..sesja przebiegła rewelacyjnie. juleczka poznała najlepszą ciocię-fotograf.spała jak aniołek. polecam wszystkim z czystym sercem.

    11896186_919138461484976_421195846794717102_n

  10. Ania 9 Grudzień 2015
    5

    Ilona jest czarodziejka dzieci. Zachwyciłam się nią 3 lata temu podczas sesji noworodkowej mojej córeczki. Kilka dni temu wróciłam na sesje ciążowa i jestem zachwycona zdjęciami, mój mąż i córka tez!!!Profesjonalizm i bardzo mila atmosfera podczas sesji.za parę tygodni wracam na sesje noworodkowa synka. gorąco polecam!!!

    IMG_3407

  11. Bozena 24 Styczeń 2016
    5

    Z Najką spotkaliśmy się już kilka razy i za każdym jesteśmy zachwyceni! Atmosfera, jaka panuje podczas sesji, jak i podejście do dzieciaczków, pierwsza klasa. Nawet moja Jagódka była zauroczona i z chęcią by tam dłużej zabawiła :) Same zdjęcia są boskie, ale wystarczy spojrzeć, nie trzeba zachwalać :) Polecam wszystkim, którzy chcą zatrzymać w kadrze czas i piękno chwil, które tak szybko mijają i mieć przepiękne zdjęcia!

    IMG_8526

  12. Magda 23 Luty 2016
    5

    Najka to przemiła i ciepła kobieta. Myślałam, że moja córka będzie spięta, zestresowana i nie będzie chciała współpracować. Okazało się, że chyba tylko na jednym zdjęciu ma poważną minę, cała reszta jest z uśmiechem od ucha do ucha. Atmosfera super a zdjęcia jeszcze lepsze :)

    IMG_5362

  13. 5

    Witam. Chcieliśmy podziękować za tak niebywale piękne uwiecznienie jakże wspaniałego momentu w życiu naszego maluszka . w warszawie jest wielu fotografów , ale nieliczni dadzą tyle radości i uwiecznią ten moment w taki sposób . Pełen profesjonalizm , podejście do najmłodszych często parodniowych modelek i modeli daje poczucie Bezpieczeństwa i zaufanie na sesji co na pewno zastanawia wielokrotnie rodziców którzy mają dopiero pierwsze dziecko.
    Gorąco polecamy i dziękujemy za wszystko.

    IMG_6959

  14. Ola 22 Marzec 2016
    5

    Dziękujemy Pani Ilono! Zdjęcia są rewelacyjne, zachwycają!
    obserwować panią przy pracy to była przyjemność. na pewno wrócimy :)

    IMG_9394

  15. Anonim 26 Marzec 2016
    5

    Bardzo dziękujemy „cioci” Ilonie za wspaniałą sesję noworodkową!
    Szczerze mówiąc, pojechałam pełna obaw jak to wszystko będzie wyglądało a w szczególności jak uda się poskromić moją małą diablicę, ponieważ zawsze gdy się rozbieramy jest awantura :) Wszystkie okazały się bezpodstawne. Pani Ilona jest profesjonalistką, która potrafi w błyskawicznym tempie sprawić, że brzdąc się uspokaja i usypia – pozazdrościć… :) Studio jest przestronne, ciepłe, czyściutkie, bezpieczne, z mnóstwem gadżetów do wyboru na sesję. U nas wszystko poszło znakomicie, a pamiątka jest bezcenna :) Polecam wszystkim, a my na pewno zajrzymy na pierwsze urodzinki :)

    IMG_4116

  16. Anonim 8 Kwiecień 2016
    0

    Bardzo pieknie fotografuje, profesjonalnie, cudowne ma tez stroje zarowno dla dzieci jak i np koBiet w ciazy. Potrafi blyskawicznie ujac to co piekne i potrzebne do zrobienIa fantastycznej sesji zdjeciowej! Bardzo mila i ciepla osoba. Polecam jaknajbardziej!

  17. anita 24 Maj 2016
    5

    NAJKA PHOTOGRAPHY TO PROFESJONALNE STUDIO FOTOGRAFICZNE. WYKONYWALIŚMY W NIM SESJĘ NOWORODKOWĄ I Z CZYSTYM SUMIENIEM MOGĘ POLECIĆ JE WSZYSTKIM ZATROSKANYM O SWOJE MALUCHY MAMOM. ZDJĘCIA SĄ PIĘKNE, ZARÓWNO POD WZGLĘDEM KOMPOZYCJI, JAK I KOLORYSTYKI. ALBUM ZE ZDJĘCIAMI JEST CUDOWNY! :) JESTEŚMY POD OGROMNYM WRAŻENIEM ZDJĘĆ, JAKOŚCI WYKONANIA I WYKORZYSTANYCH MATERIAŁÓW. :) PIĘKNĄ PAMIĄTKĘ PRZYGOTOWAŁA NAM PANI ILONKA.:) TERAZ BĘDZIEMY POKAZYWAĆ ALBUM ZNAJOMYM I POLECAĆ STUDIO NAJKA PHOTOGRAPHY. JESZCZE KILKA SŁÓW O OSOBIE, KTÓRA TWORZY NIESAMOWITĄ ATMOSFERĘ PODCZAS SESJI, A POTEM PO PROSTU WYCZAROWUJE CUDOWNE ZDJĘCIA… PANI ILONKA MA NIESAMOWITY TALENT ARTYSTYCZNY ORAZ CIEPŁE I PEŁNE TROSKI PODEJŚCIE DO MALUSZKÓW. WSPÓŁPRACA Z TAKIM FOTOGRAFEM TO CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ. JEŻELI ZASTAWIACIE SIĘ, GDZIE WYKONAĆ SESJĘ NOWORODKOWĄ TO TRAFILIŚCIE POD DOBRY ADRES!:)

    IMG_5314

  18. Ania 27 Lipiec 2016
    5

    sUPER PROFESJONALIZM, niesamowite podejście do dzieci. zdjęcia wychodzą przepiękne. Potrafi uchwycić to co NAJPIĘKNIEJSZE. Polecam i NA PEWNO wrócę na sesję na roczek córci

  19. Emilia 22 Listopad 2016
    5

    jestem zachwycona efektami sesji u pani ilony. Wszystko zostało perfekcyjnie przygotowane, począwszy od organizacji sesji, a skończywszy na zdjęciach i albumie. Pani ilona to nie tylko profesjonalistka, ale również niezwykle ciepła osoba, którą polubi każdy maluszek i każdy rodzic. spotkanie z panią iloną było dla nas przede wszystkim przyjemnością, a obserwacja jej przy pracy- prawdziwą frajdą:-) z całego serca polecamy wszystkim rodzicom sesję u pani ilony! jeśli chcielibyście mieć piękną pamiątkę dla siebie i swoich dzieci, zaufajcie pani ilonie, a nie będziecie żałować:-)

    img_0746

  20. POLECAMY WSZYSTKIM! 11 Styczeń 2017
    0

    POLECAMY WSZYSTKIM! Z Najką mieliśmy okazję spotkać się dwukrotnie – na sesji ciążowej oraz jak nasza córeczka miała 5 miesięcy. Sesja ciążowa to cudowna przygoda i niezapomniana pamiątka na całe życie. Najka potrafi wydobyć z kobiety to co najlepsze. W przypadku zdjęć naszej córeczki to jeszcze bardziej muszę pochwalić Najkę. Nasza Ania miała akurat tego dnia marny humor, ale Najka ma cudowne podejście do dzieci-spokój, Opanowanie, Nic na siłę. Przez To mimo Humorków Małej wszystko się udało i mamy cudowną pamiątkę. Na pewno jeszcze kiedyś się spotkamy. BArdzo dziękujemy. Monika, Tomek i Ania

  21. aneta 21 Kwiecień 2017
    5

    jestem zachwYcona absolutnie wszystkim!!! nie planowałam sesji noworodkowej, ale zdjęcia Najka photography mnie urzekły :-) Pani ilona przesympatyczna, bardzo profesjonalna i potrafi w cudowny sposób zaczarować dziecko :-), zdjęcia oraz album przepiękne!!! zdecydowanie polecam! my na pewno wrócimy na kolejne sesje :-)

    IMG_3611

  22. Sylwia 19 Czerwiec 2017
    5

    Korzystaliśmy dwukrotnie z usług pani Ilonki: sesja ciążowa i noworodkowa.
    Za każdym razem atmosfera była cudowna, zdjęcia naprawdę wspaniałe. Pani Ilonka bardzo miła, ciepła i zorganizowana, wszystko szybko i sprawnie. Przy sesji noworodkowej warunki dla dzidziusia jak u mamy w brzuszku, cieplutko i przyjemnie. Przy sesji noworodkowej najgorszy problem, to wybór stylizacji :) jest ich bardzo dużo.
    Zdjęcia przesłane bardzo szybko, za co ogromny plus.
    Dziękujemy i gorąco polecamy wszystkim, którzy chcą mieć piękne zdjęcia

    19369755_10207069170366176_2071312762_n

  23. Agnieszka 23 Czerwiec 2017
    5

    Ilona to niesamowicie ciepła i sympatyczna osoba, która potrafi zaczarować noworodka:)
    Nie sądziłam, że mam takie zgodne i grzeczne dziecko;)
    Ilona sprawiła, że sesja była przyjemnością zarówno dla naszej Oli, jak i dla nas – mówiła wcześniej co zamierza zrobić i jak to będzie wyglądało. Przy okazji zdradziła nam kilka trików na uspokojenie niemowlaka.
    Zdjęcia zostały przesłane po kilku godzinach, a po otrzymaniu informacji od nas o wyborze już tego samego dnia mieliśmy pierwsze „obrobione” fotki.
    Zdjęcia są cudowne, klimatyczne i bardzo pomysłowe – będzie to wspaniała pamiątka dla naszego skrzata:) A ja już nie mogę się doczekać aż dostanę album z wybranymi fotkami.
    Na pewno jeszcze tu wrócimy!
    Dziękujemy, Ola z rodzicami:)

    Ola

  24. Monika 11 Lipiec 2017
    5

    WSPANIAŁA osoba, która ma profesjonalne podejście do dzieci wykonując przy tym perfekcyjnie swoją pracę. Polecam wszystkim sesję CIĄŻOWĄ, noworodkową jak i na roczek maluszka. Zdjęcia są piękne. Jedno ladniejsze od drugiego. Przemiła atmosfera a przede wszystkim zrozumienie najki. Wie praktycznie bez słów czego rodzice oczekują. Patrzy na maluszka na MAMĘ ,tatę i trafia ze wszystkimi stylizacjami i ujęciami w samo serce rodziców. Podziwiam i gratuluję ogromnego talentu.

    IMG_4710

  25. Magda 16 Sierpień 2017
    0

    Bardzo polecam sesje zdjęciowe u najki. pANI iLONKA TO NIE TYLKO PROFESJONALNY FOTOGRAF, ALE I CIEPŁA I WSPANIAŁA OSOBA. wykonywaliśmy SESJĘ NOWORODKA I STARSZEJ SIOSTRY. oBAWIAŁAM SIĘ, CZY 3,5 LETNIA CÓRKA BĘDZIE CHCIAŁA ROBIĆ SOBIE ZDJĘCIA, PONIEWAŻ NA CODZIEŃ ROZIEGANA DZIEWCZYNKA ZA TYM NIE PRZEPADA. W STUDIO NAJKI CZUŁA SIĘ REWELACYJNIE! SZALAŁA, PRZEBIERAŁA SUKIENKI A PANI ILONA OD POCZĄTKU WIZYTY O NIĄ DBAŁA, TAK ABY CÓRKA OSWOIŁA SIĘ ZE STUDIEM. CO DO MŁODSZEGO SYNKA – ANIELSKA CIERPLIWOŚĆ DO USYPIANIA I CO NAJWAŻNIEJSZE DELIKATNE I PROFESJONALNE UKŁADANIE MALUSZKA, ABY NIC MU SIĘ NIE STAŁO. dO TEGO różnorodność STYLIZACJI I STROJÓW ZARÓWNO DLA NOWORODKA JAK I STARSZEJ SIOSTRY. po SESJI MAMY BEZCENNĄ PAMIĄTKĘ W POSTACI REWELACYJNYCH ZDJĘĆ W PRZEPIĘKNYM ALBUMIE ORAZ ZAPISANYCH NA UROCZYM PENDRIVIE. Z PEWNOŚCIĄ WYKONAMY W STUDIO NAJKI JESZCZE NIE JEDNĄ SESJĘ!

    IMG_0736

Wystaw opinię

Po dodaniu, Twoja opinia zostanie zatwierdzona przez administratora.

Wgraj zdjęcie z sesji: